Körzeti Diáksport Bizottság, Mór
© KÖRZETI DIÁKSPORT BIZOTTSÁG MÓR, Számlaszám: OTP 11736044-20007085, Adószám: 18489695-1-07
Oldalainkat 2011.11.02-án frissítettük.
»
 
Ezen oldalakon már csak a 2011-nél régebbi anyagok tekinthetőek meg. Elindult új weblapunk! Itt megtekinthető!

»
 
»
 
»
 
»
 
"NAGY ISTVÁN EMLÉKTORNA"
"Regionális összefogás a fogyatékkal élő gyermekekért"
2011.05.12-én a SNIT Fejér Megyei Diáksport Bizottsága és a Körzeti Diáksport Bizottság Mór ismét megrendezte a regionális sportnapot Móron a Wekerle Sándor Szabadidő Központban. A Nagy István tanár úr által kezdeményezett verseny 2008-óta "NAGY ISTVÁN EMLÉKTORNA" nevet vette fel. A sajátos nevelésű gyerekek az alábbi versenyszámokban mérhették össze tudásukat:
- játékos váltóversenyek integrált formában
- kispályás labdarúgás integrált formában
- úszás három úszásnemben, integrált váltókkal kiegészítve
A rendezők köszönetet mondanak a támogatóknak és a rendezvény sikeres lebonyolításában résztvevő sportvezetőknek, felkészítőknek, amellyel lehetővé tették ezt a felejthetetlen élményt a megjelent közel 150 gyermek számára!
Kiszely Imréné (Körzeti Diáksport Bizottság Mór), Petrákné Gönczi Zsuzsanna (SNIT Fejér Megyei Diáksport Bizottság)            Képek a fotóalbumban! »»

»
 
2011.05.14-én Dr. Istvánfi Csaba a MTTOE elnökének 75. születésnapja alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen 7 fővel vettünk részt. A 3 szakmai előadás után került sor a "Matolay Életműdíjak" átadására, melyet Molnár István nyugdíjas testnevelő is átvehetett. A magas kitüntetéshez ezúton is gratulálnak a körzet testnevelői és sportbarátai!            Képek a rendezvényről! »»

»
 
2011.05.27-én a Magyar Diáksport Szövetség Országos Közgyűlésén körzetünkből Dr. Mohosné Pécsváradi Gyöngyi a Dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskola testnevelője, a diáksportért végzett kiemelkedő tevékenységéért a "Magyar Diáksportért" kitüntetésben részesült. Ezúton is gratulálunk!            Képek a rendezvényről! »»

»
régebbi hírek »
webszerk.hu